Learn easy Finnish with a native speaker

Welcome to Finnish with Anna!

Finnish can seem like a daunting language to learn, but it doesn’t have to be! I’m a native speaker of Finnish and specialize in quick, easy lessons that are accessible for different types of learners, even those who struggle with learning languages.

On this site you’ll find links to my Youtube channel with many free video lessons and to the corresponding worksheets. Flashcards are also now available. You can also suggest a video topic on the FAQ & Contact page. I post updates on this page right below this post.

Good luck on your studies! Onnea opintoihisi!

4 Comments

 1. Iza

  I like your lessons very much, it’s my habit to listen and learning one lesson bevor sleeping. The next day I usually repeat and listen again. It is hard work, but I don’t give up. I find finnish grammar so amazing!
  Greetings from Poland!

  • Anna

   Thank you very much for your kind comment! I’m glad you find my videos useful. 🙂

 2. Anna

  Hei Anna!
  Meidät on sekoitettu nyt muutaman kerran, löysin nettisivusi ja päätin ottaa yhteyttä. Olen siis myös suomen kielen opettaja Anna (työskentelen Madridissa) ja minulla on omille opiskelijoilleni tehdyt nettisivut. En tee videoita, mutta jostakin syystä todella moni luulee meitä samaksi henkilöksi!

  Teet hienoa työtä, ja olisi mukava vaihtaa ajatuksia enemmänkin!

  • Anna

   Moikka!

   Ensiksi anteeksi, että vastauksessa on mennyt näin kauan – jostain syystä en ole saanut sähköposti-ilmoitusta viestistäsi, ja olen ollut poissa kuvioista useamman kuukauden. Onpa hauska yhteensattuma, että meidät sekoitetaan! Itse olen toistaiseksi pysytellyt vain videoissa aikatauluhaasteiden takia. ja nämä nettisivut ovat tosiaan aika uudet, tai ainakaan en ole ehtinyt kovasti näitä päivittää vielä.

   Mielelläni vaihtaisin ajatuksia, jos vielä olet linjoilla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Finnish with Anna

Theme by Anders NorenUp ↑